Voor Musicorda-leden:

We hebben 5 gasten en geen leden online

MUSICORDA, Muziek uit het hart

 

HILVERSUM – Musicorda betekent letterlijk “muziek uit het hart”. En dat is wat wij doen. Met verve, enthousiasme en passie bespelen wij het accordeon. Het meest veelzijdige instrument. En dat willen wij graag aan u laten horen met een concert op 24 maart 2018.

Ruim 60 jaar is Musicorda al actief. Een geweldige prestatie binnen het huidige verenigingsleven. Met enthousiaste leden, een dirigent met passie en een gedreven nieuw bestuur won Musicorda vorig jaar de tweede prijs op een prestigieus accordeonfestival.

Op het concert brengen zowel het A- als het B-orkest een zeer gevarieerd programma. Beide orkesten staan onder leiding van Wim Becker.

Het concert vindt plaats op zaterdag 24 maart, aanvang 20.00 uur, locatie De Hilt , Hasselaarlaan 1c, 3755  AV, Eemnes.

 

Kaarten a € 8,00 zijn op de avond zelf vanaf 19.30 uur verkrijgbaar bij de zaal. Meer informatie of kaartreserveringen? Neem contact op met het secretariaat, José van Kooi,
035-6016516 of via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Musicorda is op zoek naar…….: JOU!

  

Wie zijn wij? Wij zijn accordeonvereniging Musicorda uit Hilversum en oefenen elke week in ‘De Spelevaart’ aan de Vaartweg 63 A in Hilversum. Vind jij het, net als wij, hartstikke leuk om muziek te maken? Maandag is onze vaste oefenavond. Er zitten een heleboel accordeonisten maar ook een drummer en bassist bij onze vereniging. Ook is er plaats voor een keyboardspeler(ster). Heb je nog weinig ervaring dan is er altijd nog de mogelijkheid om op instrumenten als een triangel of tamboerijn mee te spelen.

 

image002

Accordeon wordt nog wel eens gezien als ouderwets, maar dat is niet waar! Het is een zeer veelzijdig instrument en wordt ook veel gebruikt wordt in de muziek van vandaag, denk maar aan Rowwen Hèze, Guus Meeuwis en Rob de Nijs.

 

Het leden-gedeelte is alleen zichtbaar en toegankelijk voor leden. Musicorda leden kunnen zich registreren door te klikken op "Registreer" onder de "Inloggen" knop (linkerzijde).

Het invullen is zo eenvoudig mogelijk gehouden:

  • naam (volledige naam)
  • gebruikersnaam (voor de site)
  • wachtwoord (even bevestigen)
  • email adres.

Volg daarna de instructies in het scherm voor je email validatie. 

Ben je eenmaal ingelogd, dan kun je zelf deze instellingen weer wijzigen onder Leden-info - uw profiel.