Musicorda is een vereniging enthousiaste accordeonspelers die proberen het beste uit zichzelf en hun instrument te

 halen onder leiding van dirigent Wim Becker.

Afbeeldingsresultaat voor toonkunst nieuws

 

Deze maand staat in het teken van het landeijke thema: IkToon      

 

Op zaterdag 2 juni in het Raadhuis van Hilversum voor de opening van de culturele Iktoon maand om samen te werken en zichtbaarheid te geven aan de amateurkunst van de diverse verenigingen van Hilversum. Musicorda zal hiervoor een kort optreden verzorgen om 12:00 uur in de Burgerzaal. De toegang is gratis

 

16039_fullimage_iktoon-logo-300x300

   

Op zaterdag 16 juni in het MCO aan de Heuvellaan 33 in Hilversum voor een workshop. U/jij kunt dan kennis maken met het instrument en ook proberen of je het leuk vindt om accordeon te spelen. Het is een erg veelzijdig instrument en biedt de mogelijkheid om samen met slagwerk en percussie een volwaardig orkest te vormen. Van 12:00 uur tot 17:00 uur zijn een aantal leden aanwezig om je wegwijs te maken op het accordeon. Samen kunnen we dan een leuk muziekstukje instuderen. Instrumenten zijn aanwezig. Maar alleen kijken en/of luisteren mag natuurlijk ook! De toegang is gratis.

Scandalli Conservatorio

Op maandag 18 juni voor een openbare repetitie in ‘De Spelevaart’, aan de Vaartweg 63a in Hilversum. Om 19:00 uur start het B-orkest. Zij spelen tot 20:00 uur. Vanaf 20:15 repeteert het A-orkest tot ongeveer 22:15 uur met een korte pauze. Leuk om eens te kijken en luisteren hoe zo’n repetitie verloopt. Ook is er de mogelijkheid om mee te spelen. Maar alleen kijken en/of luisteren mag natuurlijk ook! De toegang is gratis.

 

Info via het secretariaat: José van Kooi 035-6016516 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.